2023 Yılında Merakla Beklenen 10 K-Drama Çifti

0
495

2023 geldi ve Kore eğlence endüstrisi işleri bir adım öteye taşıyor. K-Dramalar söz konusu olduğunda, 2023 aşk dolu bir kadroya sahip ve bununla birlikte dünyamızı sallamaya hazır yepyeni ekran çiftleri geliyor.

İşte 2023’te kimyasını dört gözle beklediğimiz 10 K-Drama çifti:

1. “Ask The Stars” – Gong Hyo Jin & Lee Min Ho

Talihsiz aşıklara yepyeni bir anlam kazandıran “Ask The Stars”, bir uzay istasyonuna turist olarak gelen kadın doğum uzmanı Gong Ryong (Lee Min Ho) ile Eve Kim (Gong Hyo Jin), Koreli-Amerikalı bir astronot. Her iki oyuncu da çok yönlü karakterleri boyut ve derinlikle canlandırma yetenekleriyle tanınır. Yani onları dünya dışı bir romantizmde bir araya getirmek ikonik olmaktan başka bir şey olmayacak. İkisi arasında, inanılmaz derecede şaka ve flört içeren olgun ama eğlenceli bir sinerji bekliyoruz. Uzayda başka bir dünyaya ait olmayan bir aşk yaşadıklarını görmek çok güzel olacak!

Ask The Stars (2023) Korean Drama – KORB

2. “Oasis” – Seol In Ah & Jang Dong Yoon

Jang Dong Yoon, merakla beklenen ekrana dönüşünü bir dizi heyecan verici projeyle gerçekleştirecek. Bunlardan biri daha önce “School 2017” dizisinde sevgilisini canlandıran ve internetin “Business Proposal”daki rüya kızı Seol In Ah ile birlikte yer alacağı “Oasis”. Çalkantılı 80’ler ve 90’larda geçen “Oasis”, babasının zamansız ölümünün intikamını almak için toplumdaki adaletsizlikle karşı karşıya kalan hayal kırıklığına uğramış genç bir adam olan Lee Doo Hak ile dürüst ve parlak bir kadın olan Oh Jung Shin’in hikayesini anlatacak. Lee Doo Hak’ın lise aşkı. Bir aşk üçgeni ve bütün bir neslin sorunlarıyla, aşkları devam edecek mi? Yakında öğreneceğiz!

Meet Handsome Actor Jang Dong Yoon in This Upcoming Drama & Movie List of 2023! - KPOPPOST

3. “Useless Lies” – Kim So Hyun & Hwang Min Hyun

Hwang Min Hyun, “Alchemy Of Souls” ile muhteşem başarısının ardından nihayet başka bir başrol üstleniyor ve biz daha fazla heyecanlı olamazdık. “Useless Lies”, yalanları duyabilen ve bu yeteneğini bir insan yalan dedektörü olmak için kullanan Mok Sol Hee (Kim So Hyun) hakkında doğaüstü bir gizem-romantik dizisidir. Kimsenin masum olduğuna inanmadığı bir cinayet zanlısı olan Kim Do Ha (Hwang Min Hyun) ile karşılaşır ve ikisinin de hayatı sonsuza kadar değişir. Bu eşleşme bir süredir hayranların rüya listesindeydi, şimdi nihayet gerçeğe dönüşüyor, dört gözle bekleyecek çok şeyimiz var!

Hwang Minhyun Confirmed For Kim So Hyun's New Mystery Romance Drama | Soompi

4. “See You In My 19th Life” – Shin Hye Sun & Ahn Bo Hyun

“See You In My 19th Life”, sırları olan bir kadın olan Ban Ji Eum’un (Shin Hye Sun) hikayesini anlatıyor. 19 kez reenkarne olan ve geçmiş yaşamlarının tüm anılarını saklayan Ban Ji Eum, Ju Won olarak 18. hayatında Moon Seo Ha (Ahn Bo Hyun) ile tanışır ve küçük çocuklar olarak aralarındaki ilişki hayatını daha iyi hale getirir. Ancak trajik bir olay zamanını kısalttıktan sonra 19. yaşamında reenkarne olur ve geride bıraktıklarıyla yeniden bağlantı kurmak için yola çıkar. “See You In My 19th Life” bir webtoon’a dayanıyor ve popülaritesi göz önüne alındığında, beklentiler çok yüksek. Ancak Shin Hye Sun ve Ahn Bo Hyun’un ne kadar yetenekli ve uyumlu olduklarına bakılırsa bunun efsanevi olacağını şimdiden söyleyebiliriz.

5. “Our Blooming Youth” – Jeon So Nee & Park Hyung Sik

Bu listedeki ilk tarihi drama olan Our Blooming Youth’da Park Hyung Sik, bir lanetten mustarip Prens Lee Hwan’ı canlandıracak. Şans eseri, iyi bir eş ve anne olmak isteyen çirkin bir genç kadın olan Min Jae Yi (Jeon So Nee) ile tanışır. Ancak ailesi düğün gününden günler önce öldürüldüğünde ve cinayetle suçlandığında, Lee Hwan onun adını temize çıkarmasına yardım eder ve karşılığında lanetini kaldırmasına yardım eder. Yavaş yavaş aşık olmaya başlarlar. Park Hyung Sik, geniş çapta romantik komedi ustası olarak kabul ediliyor ve Jeon So Nee’nin taze cazibesi harika bir şekilde büyüleyici. Bu karmaşık aşkın nasıl geliştiğini görmek ilginç olacak.

6. “Doona!” – Bae Suzy & Yang Se Jong

2023’ün en çok beklenen K-Dramalarından biri olan “Doona!” ile çok sevilen iki yıldız ekranlara geri dönecek. Suzy, “Anna”nın küresel başarısından sonra geri dönüyor ve Yang Se Jong, “My Country: The New Age”den bu yana geçen üç yılın ardından ekranı süsleyecek. Dizinin kendisi bir webtoon’a dayanıyor. Aniden emekli olmaya karar veren süperstar idol Lee DooNa ile DooNa ile aynı öğrenci evinde yaşayan Minsong Üniversitesi birinci sınıf öğrencisi Lee Joon (Yang Se Jong) arasındaki tuhaf ama güzel romantizmi bizlere sunuyor. Bir itme-çekme romantizmi başlar ve DooNa’nın kendi deyimiyle “heyecan verici”, “kalp burkan” ve “kalp atan” bir hikayeye dönüşür. Bu çift için şimdiden heyecanlı olmamamız nasıl mümkün olabilir?

7. “Call It Love” – Lee Sung Kyoung & Kim Young Kwang

Yani, “Somebody” izlediniz ve şimdi Kim Young Kwang’ın oyunculuğuna hayran kaldınız ama onu bir aşk filminde görmek için sabırsızlanıyorsunuz çünkü Sung Yun Oh (Kim Young Kwang’ın Somebody’deki karakteri) gerçekten bayılabileceğiniz biri değil mi? Endişelenmeyin! Oyuncu yakında “Call It Love” ile geri dönecek ve bu da romantik komedilerin tanrıçası Lee Sung Kyoung ile olacak! “Call It Love”, hayatın acımasız gerçekleriyle uğraşmaktan yorulan ama nihayet tanıştıklarında değişmeye başlayan iki kişinin basit ve tatlı bir aşk hikayesi. Görsel bir zevk olmanın yanı sıra, onları bir dizide birlikte görmek, sağlam oyunculuktan ve özdeşleşebilecekleri karakterlerden hoşlanan herkes için bir zevk olacak çünkü bu aktörlerin kendilerini bize sevdirmek gibi bir hünerleri var. Tamamen heyecanlıyız. Ya sen?

New stills for Disney+ revenge melodrama Call it Love | Dramabeans

8. “Joseon Lawyer” – WJSN’dan BoNa & Woo Do Hwan

BoNa, “Twenty-Five Twenty-One” ile kalpleri çaldıktan sonra bir aktris olarak küresel bir yıldız haline geldi. Bu nedenle, hayranlar için onun başrolde olduğunu görmek özellikle iyi bir haber. BoNa’ya kısa süre önce askerden dönen yetenekli Woo Do Hwan katılacak! Aynı adlı orijinal webtoon’a dayanan “Joseon Lawyer”, yoktan davalar yaratan ama yanlışlıkla insanların kurtarıcısı olarak selamlanan manipülatif bir avukat olan Kang Han Su (Woo DoHwan) ve intikam peşinde koşan bir Prenses Lee Yeon Ju’nun (BoNa) hikayesini anlatacak. Yeon Ju ve Han Su, ayrıntılı intikam planının bir parçası olarak onu bir dava için görevlendirdiğinde, hayatları iç içe geçer. Birlikte Gyeongguk Daejeon’u ayrıcalıklardan yoksun ve haksızlığa uğramış kurbanların adaleti kazanmasına yardımcı olmak için kullanıyorlar. Sizi baştan sona tetikte tutacak şiddetli bir intikam ve saf ama yasak aşk bekleyebilirsiniz. Ne de olsa, Woo Do Hwan ve BoNa romantik komedi tarihi yazmaya hazırlanıyor!

9. “Gyeongseong Creature” – Han So Hee & Park Seo Joon

Dünyanın dört bir yanındaki ekrana geri dönüşünü hayranlarının nefeslerini tutarak beklediği biri varsa o da Park Seo Joon’dur. 2020’de gişe rekorları kıran hiti “Itaewon Class”tan sonra hayranlar Park Seo Joon’un K-Dramalara dönmesini büyük bir beklentiyle bekliyorlar ve bu muazzam geri dönüş nihayet 2023’te “Gyeongseong Creature” ile gerçekleşiyor. Park Seo Joon’un yanı sıra filmografisi tek kelimeyle kusursuz olan mevcut Kore dalgasının temsilcisi aktris Han So Hee’ye sahibiz. “Gyeongseong Creature” böylece iki güç merkezinin buluşmasını göreceğiz ve biz daha fazla heyecanlanamazdık. Dizinin kendisine gelince, ulusu tehdit eden isimsiz bir Yaratık ve kendi yöntemleriyle yaşam mücadelesi veren iki genç hakkında gizemli bir drama. Bu kaosun ortasında nasıl bir aşk yeşerecek? Cevabını merakla beklediğimiz bir soru bu.

10. “Kokdu: Season Of Deity” – Im Soo Hyang & Kim Jung Hyun

K-Drama endüstrisinde bir Azrail romantizmi duyulmamış bir şey değil ama ne zaman bir tane alsak yine de çok seviniyoruz. Kim Jung Hyun, Han Gye Jeol’un (Im Soo Hyang) tanıdığı bir doktor olan Do Jin Woo’nun vücuduna sahipken Han Gye Jeol’un hayatına giren Azrail KokDu’nun hikayesini anlatan bu drama için Im Soo Hyang ile buluşuyor. Ancak, KokDu ve Han Gye Jeol’un trajik bir geçmiş yaşam bağlantısı var gibi görünüyor! Şimdi sizi bilmiyoruz ama bu bize mükemmel tarihsel romantik komedi formülü gibi geliyor! Kim Jung Hyun’un kusursuz zamanlaması ve çok yönlülüğü ve Im Soo Hyang’ın rakipsiz karizması ile “Kokdu: Season Of Deity” unutulmaz bir yolculuk olacak!