Webtoonlardan Uyarlanan Kore Dizileri (Hayalistic.com’a Özel)

0
2081

Hayalistic.com’da Bulunan Webtoonlar

True Beauty

Bölüm sayısı: 16

Tür: Okul, Romantik, Komedi

Yayın Tarihi: 2020

Konusu: Dizi, görünüşü konusunda kendine güveni olmayan ve kendini güzel göstermek için makyaj yapan Lim Joo-Kyung’un (Mun Ka-Young) hikâyesini konu almaktadır. Kalbinde derin bir yara ile yaşayan Lee Su-Ho (Cha Eun-Woo) ile karşılaşır. Sırlarını birbirleri ile paylaştıkça olgunlaşırlar.

Link: https://hayalistic.com/manga/true-beauty/

Itaewon Class

Bölüm sayısı: 16

Tür: Gençlik, Dram, Romantik

Yayın Tarihi: 2020

Konusu: Dizi, adaletsiz bir dünyada yükselmeyi başaran inatçı ve cesur bir grup insanın etrafında dönmektedir. Itaewon‘da ‘Jagga’ adlı bir restoran zincirinin sahibi ve oğlu Park Sae-Ro-Yi’nin (Park Seo Joon) hayatını mahvetmekle kalmaz, babasının ölümüne neden olurlar.

Link: https://hayalistic.com/manga/itewon-class/

What’s Wrong with Secretary Kim

Bölüm sayısı: 16

Tür: Dram, Romantik

Yayın Tarihi: 2018

Konusu: Dizi, narsist bir kişiliğe sahip başkan yardımcısı (Park Seo-Joon) ile işinde oldukça başarılı olan onun sekteri (Park Min-Young) arasındaki romantik ilişkiyi konu almaktadır.

Link: https://hayalistic.com/manga/whats-wrong-with-secretary-kim/ (Final yaptı)

July Found by Chance (Extraordinary You)

Bölüm Sayısı: 16

Tür: Dram, Okul, Doğaüstü, Romantik

Yayın Tarihi: 2019

Konusu: Bir çizgi roman karakteri olduklarını öğrenen ve kendileri için yazar tarafından belirlenen hikâyeyi değiştirmeye çalışan lise öğrencileri hakkında bir dizi. Bu karakterler kendi kaderlerinin iplerinin kendi ellerinde olmasını istemektedirler.

Linki: https://hayalistic.com/manga/july-found-by-chance/

Trailer

Backstreet Rookie

Bölüm Sayısı: 16

Tür: Romantik, Komedi

Yayın Tarihi: 2020

Konusu: Dizi, 24 saat açık bir markettin, yarı zamanlı çalışanı (Kim You-Jung) ile o marketin işletmecisinin (Ji Chang-Wook) arasındaki romantik ilişkiyi konu almaktadır. Bir gün, Choi Dae-Hyun, aralarında Jung Saet-Byeol’un da bulunduğu bir grup liseli kız öğrenciye rastlar. Baş belası gibi görünen liseli kızlar, Choi Dae-Hyun’dan kendileri için marketten sigara almasını ister. Choi Dae-Hyun onlar için sigara alır. Ayrıca, Jung Saet-Byeol onun telefon numarasını alır ancak hiçbir zaman Choi Dae-Hyun’u aramaz. 4 yıl sonra, bu ikili, bir markette çalışan-patron olarak tekrar karşılaşır.

Linki: https://hayalistic.com/manga/backstreet-rookie/

En çok hangi webtoonun dizisi olmasına şaşırdınız?

Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi merakla bekliyorum ♡